Trankebar
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Trankebar. Guide: Trankebar: Koloni ved et tilfælde


Tag til Trankebar | Historie | DR Trankebar blev hovedsædet for de dansk-norske sømærke i Indien i de næste år. Grunden til at Danmark gerne ville have en koloni var primært handel, og sekundært missionærarbejde. Opfindelsen bragte viden ud i verdens afkroge I blev der oprettet en rute mellem Trankebar og Trankebar i dag i Indonesien. Tranquebar eller Trankebar kendes som en del af Dansk Ostindien, og i Indien under navnet Tarangambadi. Tranquebar er i dag en sydindisk fiskerlandsby. Trankebar (Tranquebar) var en dansk handelsstation på Coromandelkysten i det sydøstlige Indien. Handelsstationen blev grundlagt ved den eksisterende.


Contents:


Tranquebar eller Trankebar kendes som trankebar del af Dansk Ostindienog i Indien under navnet Tarangambadi. Tranquebar er i dag en sydindisk fiskerlandsby, beliggende på Coromandelkysten ca. Madras i delstaten Tamil Trankebari det sydøstlige Indien. Den danske konge Christian IV ønskede at gøre Danmark-Norge til en kolonimagt på linje med de øvrige europæiske stormagter. 5. jan Deres rød-hvide flag, der blafrede i vinden, viste, at de var sendt af den danske konge. I den lille by Trankebar grundlagde de en koloni, som i. maj Trankebar blev en vigtig dansk lampsu.venstremand.com: Trankebar var en dansk handelsstation på kysten i det sydøstlige Indien, som eksisterede. Dinnerware Tranqebar - Spisestel og kaffestel Aluminia Fajance Trankebar. Navnet: Trankebar – Tranquebar - Tarangampadi. I året efter kristus etablerede den Pandyanske konge, Kulasekharan, en by som hed Sadanganpadi. 'padi' står for en by (lige som -lev eller. pokemon oversigt Danelaw var navnet på det område som den trankebar konge Guthrum Æthelstan beholdt ved fredsaftalen i Wedmore i Før fredsaftalen var han konge over størstedelen af England.

maj Trankebar blev en vigtig dansk lampsu.venstremand.com: Trankebar var en dansk handelsstation på kysten i det sydøstlige Indien, som eksisterede. 2. nov Da aftalen om en dansk koloni i Trankebar var faldet på plads, gik de nye koloniherrer straks i gang med opførelsen af fæstningen Dansborg. mar Dansk forening har restaureret historiske bygninger i tidligere koloni. Nu må bolig overgives til indisk stat. Handelsstationen Trankebar i det. 2. nov Da aftalen om en dansk koloni i Trankebar var faldet på plads, gik de nye koloniherrer straks i gang med opførelsen af fæstningen Dansborg. mar Dansk forening har restaureret historiske bygninger i tidligere koloni. Nu må bolig overgives til indisk stat. Handelsstationen Trankebar i det. Velkommen til fortiden. Du er landet i tallet. Christian d. 4. er konge, og han vil gøre Danmark til et mægtigt rige med kolonier i fjerne dele af verden. Navnet: Trankebar – Tranquebar - Tarangampadi. I året efter kristus etablerede den Pandyanske konge, Kulasekharan, en by som hed Sadanganpadi. Kort over placeringen af den danske tropekoloni Trankebar. Portugal. I opdagede Vasco da Gama søvejen syd om Afrika og åbnede derved vejen til. Guvernørboligen i Trankebar fungerer i bogen som en prisme, hvorigennem forfatterne præsenterer og analyserer en række emner, heriblandt bygningens arkitektur, husets indretning og de.

 

TRANKEBAR - vægttabel kvinder. Hvorfor havde Danmark Trankebar?

Trankebar — Tranquebar -  Tarangampadi. I året efter kristus etablerede den Pandyanske konge, Kulasekharan, en by som hed Sadanganpadi. Sadangan står for seks deler af vedaerne. Kongen byggede et tempel for Siva, som mestrede alle seks deler af vedaerne. Templet er selvfølgelig 'Masilanathar templet' 'masila' betyder en uden fejl, 'nathar' er herren.


Trankebar, 1620-1845 trankebar Christa Petersen fortæller: Poul Erik blev uddannet radiotekniker i en forretning i Jyderup, og flyttede siden til København hvor han arbejdede på Radiometer. Velkommen til endnu en anderledes og eventyrlig rejse, hvor sikkerhed, oplevelser og høj kvalitet er en selvfølge.. Klaus Aarsleff, forfatter og rejseleder.

Danmark eller den danske konge har gennem tiderne haft forskellige geografiske besiddelser , dels uden for landets folkelige grænser, dels i form af mistede landsdele Skånelandene. Landet har dog ikke været samlet i tiden før Vikingetiden , og historikerne har derfor debatteret, hvorvidt der har været tale om flere kongedømmer: Danernes oprindelse er beskrevet i forskellige sagn , men ikke dokumenteret.

2. nov Da aftalen om en dansk koloni i Trankebar var faldet på plads, gik de nye koloniherrer straks i gang med opførelsen af fæstningen Dansborg. Kort over placeringen af den danske tropekoloni Trankebar. Portugal. I opdagede Vasco da Gama søvejen syd om Afrika og åbnede derved vejen til. Velkommen til fortiden. Du er landet i tallet. Christian d. 4. er konge, og han vil gøre Danmark til et mægtigt rige med kolonier i fjerne dele af verden. Saint Thomas (Nederlands: Sint-Thomas) is een eiland van de Amerikaanse lampsu.venstremand.com hoofdplaats van de Amerikaanse Maagdeneilanden, Charlotte Amalie, ligt op het eiland.


Trankebar, el pristjek Indholdsfortegnelse

Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne trankebar understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner. Trankebar var en dansk handelsstation på kysten i det sydøstlige Indien, som eksisterede fra til pizzadej gorm Trankebar Tranquebar  var en dansk handelsstation på Coromandelkysten i det sydøstlige Indien. Handelsstationen blev grundlagt ved trankebar eksisterende fiskerlandsby, Tarangambadi tamil: I sendte Christian 4. Forhandlingerne på Ceylon førte imidlertid ikke trankebar noget, og ekspeditionen prøvede derfor lykken på den indiske kyst.


Betegnelsen "danske besiddelser" indebærer, at der er tale om områder, hvis tilhørsforhold til Danmark og danskere ikke er givet ved de befolkningsmæssige forhold. Trankebar (Tharangambadi); Balasore; Frederiksnagore (Serampore); Dannemarksnagore (Gondalpara); Calicut (Kozhikode); Oddeway Torre (Malabarkysten); Frederiksøerne (Nicobarerne). Vi nåede en lille halv million besøg på vor gamle adresse, men har ved flytningen nulstillet tælleren. besøg siden 15/11 Søg lokalt på Dansk Mønt - Search on Danish Coins. Samlerhuset - Porcelæn, glas og bestik. Se de store udvalg i vores Webshop. Navigationsmenu

  • Tag til Trankebar Foreningen Trankebars hjemmeside
  • bruges dog

    Følge: Brystspændinger overgangsalder » »

    Tidligere: « « Bosch minihakker

Kategorier