De vestindiske
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

De vestindiske. DET DANSKE CARIBIEN


BILLEDER Kom tæt på livet på De Vestindiske Øer for år siden | Historie | DR De Dansk Vestindiske Øer var officielt danske fra tilmen allerede årtier forinden drev danskere handel fra øerne. Rejser til Dansk Vestindien Unikke oplevelser og historie. Find din rejse her. Sankt Jan blev opdyrket med tobak, bomuld og sukker; men øen var for lille til at få økonomisk betydning. Har du en stump? Croix er den største af øerne, og her finder I de fleste reminiscenser fra den danske tid. Sådan var livet cant kontrol erektion en vestindiske Danmarks første brune mænd. Slaverne havde få muligheder for at undslippe slavetilværelsen. Dansk Vestindien eller De Vestindiske Øer var en dansk koloni i Caribien bestående af øerne Sankt Thomas, Sankt Jan (eng. Saint John) og Sankt Croix. Artikler. De Vestindiske Øer er betegnelsen for Danmark-Norges besiddelser i Caribien, nemlig de tre øer Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix. Øerne var i .


Contents:


Med en gennemsnitstemperatur på 27 grader er De Dansk Vestindiske Øer et sandt paradis for de, som gerne vil opleve en del vestindiske Caribien. Øerne er kendt for deres hvide sandstrande og azurblå hav, som omgiver de ellers naturskønne omgivelser. En rejse til De Vestindiske Øer byder på et sandt paradis. Dansk Vestindien giver oplevelser, der gør din ferie helt unik. Herunder ser du alle aktuelle rejseforslag til De Vestindiske Øer. Nogle rejser er pakkerejser med faste afrejsedatoer, mens andre kan bruges som inspiration til. sædbank sacramento ca Øerne var i dansk-norsk vestindiske fra henholdsvisogindtil de blev solgt til USA den De tre øer var de betydeligste af de danske kolonier i troperne.

Herunder ser du alle aktuelle rejseforslag til De Vestindiske Øer. Nogle rejser er pakkerejser med faste afrejsedatoer, mens andre kan bruges som inspiration til. BENNS tilbyder skræddersyede rejser til De Dansk Vestindiske Øer. Dansk Vestindien er fantastiske ferier med en masse historiske og sanselige oplevelser. De Dansk Vestindiske Øer var danske kolonier, hvor der bl.a. blev dyrket sukkerrør og bomuld. Det hårde arbejde i plantagerne blev udført af slaver, som var. BENNS tilbyder skræddersyede rejser til De Dansk Vestindiske Øer. Dansk Vestindien er fantastiske ferier med en masse historiske og sanselige oplevelser. De Dansk Vestindiske Øer var danske kolonier, hvor der bl.a. blev dyrket sukkerrør og bomuld. Det hårde arbejde i plantagerne blev udført af slaver, som var. Oplev de skønne Dansk Vestindiske Øer direkte fra Aalborg Lufthavn med Bravo Tours. Altid gratis parkering. mar Hverdagen i de danske kolonier på De Vestindiske Øer var præget af store kontraster - også efter slaveriet blev ophævet. BILLEDER Se livet på De Vestindiske Øer for år siden mar. kl. Længe efter slaveriet ophørte på De Vestindiske Øer, havde de tidligere. Kendskabet til De Vestindiske Øer havde han gennem sin farfar John Christmas der var guvernør på øerne

 

DE VESTINDISKE - udsalg mærketøj. De Vestindiske Øer (Dansk Vestindien)

The Danish West Indies Danish: Dansk Vestindien or Danish Antilles was a Danish colony in the Caribbean , consisting of the islands of Saint Thomas with 32 square miles 83 km 2 ; Saint John with 19 square miles 49 km 2 ; and Saint Croix with 84 square miles  km 2. When the Danish company went bankrupt in , the King of Denmark-Norway assumed direct control of the three islands. Danish colonizers in the West Indies aimed to exploit the profitable triangular trade , involving the export of firearms and other manufactured goods to Africa in exchange for slaves who were then transported to the Caribbean to work the sugar plantations. The final stage of the triangle involved the export of cargos of sugar and rum to Denmark.


Rejsetilbud de vestindiske Se vores rejser til De Vestindiske Øer | Oplev dansk kolonihistorie, smuk natur og caribiske temperaturer på øerne St. John, St. Thomas og St. Croix. Book her. Tag med på en historisk rundrejse til De Vestindiske Øer og oplev det tidligere danskejede tropeparadis med dansk rejseleder. Bestil din rejse online her i dag.

De vestindiske øer – tidslinje. Beboerne på øen Skt. Croix byder Christoffer Columbus velkommen som den første europæer. Hollænderne forsøger.

Der er skrevet tykke bøger om Dansk Vestindien, og der er skrevet bøger om helt specifikke emner, men dette er den første bog, der kommer hele historien igennem på en kort og overskuelig måde. Det var egentlig meningen, at denne bog skulle udgives som en rigtig bog især med henblik på, at vores håbefulde ungdom,  kunne få et indblik i denne del af danskernes historie. Selvfølgelig også til alle andre, der vil vide mere om dette spændende, men lidt følsomme emne.

De Dansk Vestindiske Øer var danske kolonier, hvor der bl.a. blev dyrket sukkerrør og bomuld. Det hårde arbejde i plantagerne blev udført af slaver, som var. Dansk Vestindien eller De Vestindiske Øer var en dansk koloni i Caribien bestående af øerne Sankt Thomas, Sankt Jan (eng. Saint John) og Sankt Croix. mar Hverdagen i de danske kolonier på De Vestindiske Øer var præget af store kontraster - også efter slaveriet blev ophævet. The Danish West Indies (Danish: Dansk Vestindien) or Danish Antilles was a Danish colony in the Caribbean.


De vestindiske, psykisk stress test Andre medier skriver

En ferie til De Dansk Vestindiske Øer, eller Jomfruøerne, er i sandhed en ferie mættet med historiske og sanselige oplevelser. De Dansk Vestindiske Øers vestindiske kultur og historie afspejler dansk, vestafrikansk, spansk, irsk og tysk indflydelse og kulturarv, da øerne siden sidste del af tallet er blevet beboet af forskellige folkeslag. Befolkningen på de De Dansk Vestindiske Øer bruger i stor udstrækning kunst som udtryksform, hvilket kan vestindiske i malerier, skulpturer, fotografi og ikke mindst i musikken. Rytmerne og teksterne i musikken i det tidl. Dansk Vestindien inkluderer bl. libido pa engelsk Som syvårig kom Victor Cornelins til Danmark. Her blev han spærret inde i et bur i Tivoli. Længe efter slaveriet ophørte på De Vestindiske Øer, havde de tidligere slaver stadig ikke gode levevilkår.


I er det år siden, at Danmark solgte de tre vestindiske øer til USA. Websitet markerer året ved at formidle de originale dokumenter og kilder samt historien om kolonitiden. Efter henstilling fra England havde Danmark frigivet sine slaver i Guinea på Guldkysten, og man var bange for de vestindiske slavers reaktion. Få skræddersyet en rejse til De Vestindiske Øer med udvalgte hoteller på de øer, I ønsker at besøge. Nyhavn Rejser benytter altid rutefly. Artikler. De Vestindiske Øer er betegnelsen for Danmark-Norges besiddelser i Caribien, nemlig de tre øer Sankt Thomas, Sankt Jan og Sankt Croix. Oplev et ideelt miks af dansk historie og caribisk charme når du rejser til De Vestindiske Øer. Vi har mere end 30 års erfaring – ingen kender øerne bedre end os! Vælg mellem 3 rejseforslag

  • Navigation menu
  • angst og svimmelhed

Kategorier